SuperChargers Non-Tesla opladning hos Tesla

Tesla har åbnet udvalgte Supercharger-stationer i Danmark for alle elbilsejere, således de kan benyttes af alle typer af elbiler. Med dette produkt er der ingen løbende abonnement, men prisen er højere end hvis du har en Tesla eller har tegnet deres Non-Tesla abonnement. Via Tesla-appen er stationerne i pilotprojektet tilgængelige for elbilsejere af andet mærke end Tesla i flere lande. Du kan derfor stoppe langs verdens hurtigste opladningsnetværk - dog kun de steder som er med i pilotprojektet. Det letteste er blot at hente Tesla appen for at komme i gang.

Tesla's opladningsprodukt ved navn SuperChargers Non-Tesla er gældende i Danmark, samt en række andre lande.. Der er ingen bindingsperiode ved oprettelse af abonnementet.

Når du oplader med dette opladningsprodukt skal du forvente at prisen er 6,6 kr. pr. kWh. når bilen oplades.

Sammenlign dette produkt med 14 andre abonnementer her

Generelle fakta om SuperChargers Non-Tesla

Månedlig abonnement: Ingen fast omkostning.
Bindingsperiode: Ingen bindingsperiode.
Opstartsomkostninger: Gratis oprettelse.
Særlige begrænsninger: Ingen særlige begrænsninger.
Max ladning pr. måned: Ingen begræsning.

Læs mere og bestil her hos Tesla

Mere om tallene

Fakta på denne side tager udgangspunkt i de oplyste priser hos de forskellige selskaber som udbyder opladning. Grunddata er indsamlet fra Tesla og publiceret 27-09-2022. Fakta og beregninger må udelukkende benyttes som vejledende. Når en konkret løsning vælges, anbefaler vi at du selv beregner den samlede pris for at være sikker på at der ikke er ændringer i forhold til de priser og fakta vi har oplyst her på siden.