Parkeringszoner og betalingszoner i Aarhus

I Aarhus er der 2 betalingszoner og derudover er der flere steder hvor der er tidsbegrænsning. Betalingszonen ligger i midtbyen af Aarhus (Rød Zone), samt store områder rundt omkring den rød zone, som er angivet som Gul Zone - se zonerne på kortet herunder.


OBS: Betalingszonen er udvidet med en gul zone som dækker store dele af den ydre del af Aarhus midtby. I den gule zone er der nu 2 timers gratis parkering ved at registrere dit køretøj digitalt i en app eller automat. Når du har parkeret i mere end 2 timer, betaler du derefter den almindelige parkeringstakst som ses herunder kortet. Når datoen skifter, får du igen de 2 første timer til 0 kr. Dit køretøj skal inden da igen være digitalt registreret i en app eller automat.

Udover zonerne er der en del parkeringshuse i den indre zone i Aarhus som også kan benyttes. Priserne for at parkere på gaden, samt i de kommunale parkeringshuse og anlæg kan ses her.

Herunder kan parkeringszonerne ses på et kort. Du kan bevæge dig rundt, samt zoome ind på kortet for at finde det bedste sted at parkere. Klik på de farvede zoner på kortet for at mere info om betaling og tidsbegrænsninger.

Få 100 kr. at parkere for - helt gratis
Hent betalings-appen ParkMan og få 100 kr.
til din første parkering med vores rabatkode. Klik her og læs mere.

Kortet er vejledende. Det er skiltene i byen som er gældende for start og slut på zonerne.


Priser for parkering i Aarhus

I det centrale Aarhus skal du betale for at parkere - se den røde og gule zone (delvis betaling) på kortet herover. Herunder kan du se priserne for at parkere i Aarhus.
Læs mere om priser og betalingsmetoder her

Dag Tidspunkt Pris pr. time
Hverdage kl. 08:00 - 19:00 23 kr.
Hverdage kl. 19:00 - 23:00 10 kr.
Lørdage kl. 08:00 - 16:00 23 kr.
Lørdage kl. 16:00 - 23:00 10 kr.

Søn- og helligdage

kl. 08:00 - 18:00 0 kr.
NB: Gul zone er gratis de 2 første timer, hvorefter ovenstående priser er gældende.

Priserne ovenfor gælder kun gadeparkering. Udenfor ovenstående tidspunkter er det gratis at parkere på de kommunale parkeringsarealer (gadeparkering) i Aarhus.