Priser for lufthavnsparkering ved Kastrup Lufthavn (Københavns Lufthavn)

Beregn prisen ved lufthavnsparkering på tværs af konkurrenter. Der er stor forskel på priserne for parkering i Kastrup Lufthavn. Indtast hvor mange dage du skal parkere ved Kastrup Lufthavn og se prisen med det samme og hvilke muligheder der passer dig bedst i forhold til økonomi og afstand fra terminalerne.

I tabellen herunder ses de forskellige parkeringsmuligheder ved Kastrup Lufthavn. Du kan se fordele, ulemper og priser, samt starte din booking af parkeringsplads her fra siden. Klik på ikonet i tabellen herunder for at se kort og beskrivelser.

Sammenlign priser for lufthavnsparkering her

Hvor længe skal du parkere:
   Udbyder Sikkerhed Komfort Tidsforbrug Uge / Weekend Info Bestil
Weekend fra 149 kr. Bestil her Bestil
Budget fra 499 kr. Bestil
Standard fra 1200 kr. Bestil her Bestil
Standard + fra 1450 kr. Bestil her Bestil
Direct fra 1700 kr. Bestil her Bestil
Gratis afbestilling
Når du bestiller parkering hos CPH herover, har du altid gratis afbestilling.
Det betyder, at du kan annullere og få refunderet din parkering helt indtil 2 timer før forventet ankomsttid.

Priser og ratings er vejledende. Der tages forbehold for ændringer, tilbud, kampagner og udsolgte parkeringsarealer.

Lufthavnsparkering i forskellige prisklasser

Når du skal ud at rejse skal du vurderer dit budget til parkering. De p-pladser som er placeret tættest på terminalerne er oftest indendørs parkering og dermed højere komfort. De billigste pladser er placeret længere væk fra terminalerne og kræver at du tager en gratis lufthavnsbus som kører dig til terminalerne. I alle tilfælde er der tale om faciliteter i høj kvalitet med en godt serviceniveau.

lufthavnsparkering budget

Alternativer

Vi har i øjeblikket ikke nogen relevante alternativer til parkeringsmulighederne ved lufthavnen. Generelt vil det være både tidskrævende, bøvlet og mere usikkert at parkere bilen andre steder end i lufthavnen. Vi anbefaler derfor stærkt at man benytter lufthavnsparkeringen som har konkurrencedygtige priser - særligt på bugdetparkeringen, samt et højt serviceniveau. Lufthavnsparkeringen er desuden placeret let tilgængeligt tæt ved lufthavnen eller tæt ved lufthavnsbusser som kører gratis og direkte til terminalerne.