Gratis parkering ved Kastrup Lufthavn (CPH Airport)

Der er ikke nogen oplagte muligheder for at parkere gratis tæt på Københavns lufthavn. Du skal forvente at skulle mindst 3-5 km væk fra lufthavnen, hvis du skal undgå områder med tidsmæssig begrænsning.

Der er mange som gennem tiden har søgt efter gratis parkering i området omkring CPH og det har medført at området omkring lufthavenen har været fyldt med biler i villakvarterer og industriområder til stor gene for private og virksomheder. Muligheden for at parkere gratis tæt på lufthavnen er nu lukket ved, at etablere tidsbegrænsning på parkering i området omkring Kastrup by.

1. december 2023 er der implementeret 3-timers zoner ved Amager Strand, Sundbyvester, Sundbyøster samt en udvidelse ved zonen ved Lergravsparken. Dette har medført at der er stort set ingen gratis pladser i området som kan benyttes til langtidsparkering ud over de 3 timer.

Find den billigste lufthavnsparkering her

Hærværk og tyveri

Vi har fået mange henvendelser og billeder folk som har oplevet at komme tilbage til en bil, hvor der har været indbrud, hjulene på bilen er væk, der er lavet hærværk på bilen eller der er kommet ridser mm. Bilerne har været parkeret langs offentlig vej 3-5 km. fra lufthavnen. Det kan derfor nemt blive en dyrere oplevelse at parkere gratis, frem for at benytte de officielle parkeringsmuligheder tæt på lufthavnen.

Gratis parkering lufthavn - Kastrup
Eksempel på tyveri, Amager
Gratis parkering - CPH
Eksempel på tyveri, Amager

Alternativer til gratis parkering

Grundet mange dårlige oplevelser med parkering på offentlig vej, anbefaler vi klart at benytte de parkeringsmuligheder som er etableret til formålet tæt på Københavns Lufthavn. Her kan du parkere fra 395 kr. for en uge, eller helt ned til 149 kr. for en forlænget weekend.