Parkerings-apps - det perfekte overblik

Parkerings-apps er kommet for at blive. De smarte systemer, der helt sparer p-billetten væk, og som inkluderer masser af smarte funktioner, findes desuden også i mange former og varianter. Hvilke kan du egentlig bruge - og hvor?

I denne mini-guide giver vi dig et komplet overblik over de mest populære parkerings-apps derude. Så slipper du for at famle dig frem i blinde, når du skal finde ud af hvordan du skal parkere på det sted, du nu engang har udset dig.


ParkMan: Den smarte parkerings-app - med 100 kr. gratis parkering til dig

ParkMan er en af de parkerings-apps, der vinder frem i øjeblikket, og vi er vilde med den! Ud over, at du nemt og hurtigt kan betale dig til parkeringstilladelser, så hjælper denne parkeringsapp dig også med at finde de bedste og billigste parkeringspladser i det område, du befinder dig i.

Download ParkMan App og brug vores rabatkode: Parkeringsinfo.dk i appen og du får op til 100 kr. at parkere for ved din første parkering - og den virker!
Læs vores trinvise guide som sikrer at din rabatkode bliver aktiveret korrekt i parkeringsappen.

Med ParkMan er det slut med at famle sig forblændet og forvirret rundt i nye byer, hvor parkeringsmuligheder først blev et problem, der fangede din opmærksomhed, da du skulle ud af bilen. Her får du en indbygget parkerings-guide i din parkerings-app. Smartere bliver det ikke.

En ekstra feature ved denne parkerings-app, som vi elsker, er, at du nemt kan stoppe din parkering før tid. Når du gør det, så kommer du ikke til at betale ekstra for den tid, du oprindeligt bookede dig ind på. Konkret muliggør dette, at du kan booke nok tid på parkeringspladsen til, at du er sikker på, at du ikke kommer til at holde der uberettiget, hvis noget skulle trække ud. Og når du så kører derfra igen, så kan du - med et simpelt tryk på en knap i ParkMan-appen - stoppe parkeringen før tid.

Du betaler altså kun for den tid, du holder på parkeringspladsen med ParkMan. Dét er smart. Download ParkMan i dag, og gør dit liv nemmere med en parkerings-app med sjæl, gejst og vision.EasyPark: Den nemme parkerings-app

EasyPark er en anden af de populære parkerings-apps. Den store fordel ved EasyPark er udbredelsen af dens dækning. EasyPark er nemlig blandt de parkeringsapps med de største dækninger - og det gælder ikke bare i Danmark, men i hele Europa.

Du kan altså, med EasyPark, ofte nøjes med at have denne ene app installeret på din telefon. Det er dejligt, hvis man har begrænset med plads på telefonen, eller hvis man blot ikke gider at fylde den op med for mange apps.

EasyPark-appen har en let tilgændelig brugerflade, og den er nem at bruge. Dog kommer den ikke med lige så mange af de smarte funktioner, som man kan finde i andre parkerings-apps. Derfor kan det hurtigt blive til en stakket fornøjelse med EasyPark - man kan mærke, at de går op i den nemme, men ikke nødvendigvis den smarteste, løsning.


ParkPark: Den billige parkeringsapp

ParkPark er en anden af de knapt så udbredte, men alligevel ganske appellerende parkerings-apps derude. ParkPark differentierer sig på, at de kan tilbyde parkering en lille smule billigere end de fleste andre parkerings-apps. Gennem en smart tank-op-løsning slipper du for en masse mikrotransaktioner, og dermed kan ParkPark også holde omkostningerne nede.

Resultatet er Danmarks måske billigste parkeringspladser, der nu åbner sig for dig. Det kan godt være, at det ikke er alle parkeringspladser, hvor du kan parkere med ParkPark. Men på de pladser, hvor du kan parkere med denne løsning, der kan du komme til at spare penge. Og hvis du er typen, der ofte skal bruge en parkeringsplads på udvalgte områder, så kan det nemt betale sig at finde en ParkPark-parkeringsplads, tanke godt op på ParkPark, og benytte sig af denne løsning på sigt.


ParkOne: App'en med god dækning og betaling via MobilePay

Hvis du leder efter den parkerings-app, der har en høj dækning i Danmark, så skal du gå med ParkOne.

Ikke nok med det, så leverer ParkOne også særligt fordelagtive erhvervsaftaler. Hvis du er et firma, der leder efter en god erhvervsaftale til parkering, så kan du sandsynligvis finde den bedste aftale hos ParkOne. ParkOne tilbyder nemlig både en billig og en administrationslet erhvervsaftale på parkering.

Altså: Hvis du skal have en parkeringsapp, der er gennemtestet både til private og til erhvervslivet, og som leverer høj dækning i Danmark, så ved du hvad du skal have. ParkOne.


OK: Den integrerede parkerings-app

Det kan også være, at du hører til typen, der ikke er meget for at installere et væld af apps på din telefon. I det tilfælde er der også en integreret løsning til dig - især hvis du har OK's app installeret i forvejen. OK's app giver dig nemlig flere løsninger i én app: parkering, optankning af brændstof, bilvask - og meget mere.

Jo, med OK's app kommer du tættest på en alt-i-én-løsning, når det handler om services for din bil. Har du OK's app i forvejen, så kan vi kun anbefale, at du også tjekker, om ikke OK leverer en ganske fin dækning, når det kommer til parkering i de områder, du typisk parkerer i.


APCOA Flow: Københavns parkerings-app

Hvis du ønsker en parkeringsapp med en flad, gennemskuelig prisstruktur, og som er blevet vældig populær i København og omegn, så skal du overveje APCOA Flow. Selvom denne parkeringsapp ikke har den bredeste dækning i landet, så giver den brugerne meget overbevisende priser på de parkeringspladser, hvor du kan gøre brug af denne app.

Hent APCOA Flow's app i dag, og spar penge på parkering allerede fra første gang du bruger app'en.


Udvælg den bedste parkerings-app for dig - hent flere i dag

Vi håber, at du er blevet lidt klogere på hvilke parkerings-apps, der findes derude gennem denne mini-guide til parkerings-apps.

Det er ikke alle apps, der har den samme dækning, og prisstrukturen og ekstra-funktionerne er også forskellige fra app til app. Vi kan derfor kun anbefale dig, at du prøver flere af disse parkeringsløsninger af, og derigennem finder den app, der passer bedst til dig.


God jagt på de bedste p-pladser!


Ofte stillede spørgsmål

Hvilken parkeringsapp er billigst?

ParkMan tilbyder dig 100 kr. gratis parkering med rabatkoden 'Parkeringsinfo.dk' i appen ved oprettelse. Så kan du prøve app'en af og se om den er noget for dig og tilmed få én gratis parkering.

Kan jeg parkere gratis med parkeringsapp?

ParkMan giver dig 100 kr. gratis at parkere for til din første parkering med rabatkoden 'Parkeringsinfo.dk'. Så kan du prøve app'en af og se om den er noget for dig og tilmed få en helt gratis parkering op til 100 kr. Det er en kæmpe besparelse som gør ParkMan utrolig attraktiv i forhold til andre parkeringsapps.

Hvilken parkeringsapp er den bedste?

De forskellige parkeringsapps har hver deres område hvor de er stærke. Nogle apps er gode på dækning, mens andre er bedst på prisen. Nogle er lette at betale med, mens andre opkræver betaling forud.

Vi anbefaler ParkMan da de giver dig 100 kr. gratis at parkere for til din første parkering. Brug rabatkoden 'Parkeringsinfo.dk' ved oprettelse i appen. Så kan du prøve app'en af og se om den er noget for dig. Helt uden det koster dig noget!

Hvilken parkeringsapp har den bedste dækning?

De fleste parkeringsapps har en rigtig god dækning i Danmark. EasyPark er dog blandt de parkeringsapps med den største dækning - og det gælder ikke bare i Danmark, men i hele Europa.

Kan jeg bruge all parkeringsapps til at registrere min parkering

Diverse parkeringsapps kan oftest benyttes i de byer som kræver at du registrerer din parkering - også selvom du ikke skal betale fx. de 2 første timer. Se inde i de enkelte app for hvordan det virker.

Kan man betale med MobilePay i parkeringsapps?

Parkeringsappen ParkOne giver dig mulighed for at betale med MobilePay. Dog er alle parkeringsapps generelt gode til at håndtere betaling via kreditkort. Nogle trækker beløbet én gang om måneden mens andre gør det pr. parkering. Læs mere i betingelserne hos de enkelte udbydere.

Hvilke parkeringsapps kan jeg bruge i København?

Du kan bruge de fleste parkeringsapps når du parkerer i København eller på Frederiksberg. Følgende apps virker som minimum i København: ParkMan, EasyPark, ParkPark, ParkOne, OK, samt APCOA Flow. Der kan sagtens være andre som også understøttes. Vær opmærksom på at du ikke altid kan benytte parkeringsapps, når du parkerer på private parkeringsselskabers pladser eller p-huse.

Hvilke parkeringsapps kan jeg bruge i Aarhus?

Alle de gængse parkeringsapps kan benyttes når du parkerer i Aarhus: ParkMan, EasyPark, ParkPark, ParkOne, OK, samt APCOA Flow. Der kan også være andre apps som også understøttes - se dækningen i de enkelte apps. Vær opmærksom på at du ikke altid kan benytte parkeringsapps, når du parkerer på private parkeringsselskabers pladser eller p-huse.

Findes der rabatkoder til parkeringsapps?

Benyt rabatkoden 'ParkeringsInfo.dk' når du opretter dig i parkeringsappen ParkMan og få 100 kr. gratis at parkere for til din første parkering. Så kan du prøve app'en af og se om den er noget for dig og tilmed få en helt gratis parkering på op til 100 kr. Rabatkoden virker også i dag!

Hvilke parkeringsapps kan jeg bruge i Aalborg?

De fleste parkeringsapps undestøtter parkering i Aalborg. Følgende apps virker som minimum i Aalborg: ParkMan, EasyPark, ParkPark, ParkOne, OK, samt APCOA Flow. Der kan sagtens være andre som også understøttes. Vær opmærksom på at du ikke altid kan benytte parkeringsapps, når du parkerer på private parkeringsselskabers pladser eller p-huse.

Hvilke parkeringsapps kan jeg bruge på Frederiksberg?

Du kan bruge de fleste parkeringsapps når du parkerer på Frederiksberg. HUSK altid at registrere din parkering digitalt via parkerings-apps, parkeringsautomater eller via parkeringslicens. Følgende apps virker som minimum på Frederiksberg: ParkMan, EasyPark, ParkPark, ParkOne, OK, samt APCOA Flow. Der kan sagtens være andre som også understøttes. Vær opmærksom på at du ikke altid kan benytte parkeringsapps, når du parkerer på private parkeringsselskabers pladser eller p-huse.

Data præsenteret på denne side er senest opdateret d. 02-06-2022 00:27:26. Vær opmærksom på at priser og regler kan ændre sig med kort varsel. Vi anbefaler derfor at du er opmærksom på skiltning, regler og priser i forbindelse med din parkering.