Priser for parkering i Aarhus

I Aarhus er der 2 betalingszoner som dækker henholdsvis indre by (rød) og Frederiksbjerg (gul). Som hovedregel er parkering på gaden og i kommunens parkeringsområder og parkeringshuse det billigste valg. Der er dog ikke mange parkeringspladser langs gaderne i Aarhus C, hvorfor man ofte er nødsaget til at benytte et af de mange parkeringshuse eller parkeringsarealer.

Herunder ses tidspunkter og priser for at parkere på de kommunale områder - Se zonekort her. For at se priserne for parkeringshuse og p-arealer i Aarhus C - Klik her

Vi anbefaler at du benytter dig af mobilebetaling når du skal parkere på Aarhus.
Download ParkMan App og brug vores rabatkode: Parkeringsinfo.dk  i appen og du får hele 100 kr. at parkere for til din første parkering - og den virker også i 2023.

4 timers gratis parkering til elbiler eller brintbiler?
Kører du i elbil eller brintbil koster det 0 kr. for de første 4 timer og herefter gælder de normale taskter.
Betalingsautomaten registrerer automatisk, om dit køretøj kan anvende rabatordningen. Du skal derfor ikke gøre noget aktivt for at tilvælge ordningen, men du skal stadig vælge parkeringstid og igangsætte parkeringen. De fleste parkeringsapps registrerer også selv den korrekte pris ud fra bilmodellen. Vær opmærksom på at de 4 timers gratis parkering ikke gælder for plugin-hybridbiler og hybridbiler.

Herunder kan du se priserne for at parkere i Aarhus i 2023.


Dag Tidspunkt Pris pr. time
Hverdage kl. 08:00 - 19:00 22 kr.
Hverdage kl. 19:00 - 23:00 10 kr.
Lørdage kl. 08:00 - 16:00 22 kr.
Lørdage kl. 16:00 - 23:00 10 kr.

Søn- og helligdage

kl. 08:00 - 18:00 5 kr.
Priserne ovenfor gælder kun gadeparkering. Udenfor ovenstående tidspunkter er det gratis at parkere på de kommunale parkeringsarealer (gadeparkering) i Aarhus.


Sådan betaler du for din parkering
Der er 2 forskellige muligheder når du skal betale for din parkering i Aarhus. Du kan vælge mellem betaling via Mobil App, Dankort/kreditkort.

Læs mere om fordele og ulemper ved de forskellige betalingsmuligheder her.