Gratis parkering i Aalborg

Hvis du helt vil undgå at betale når du skal ind i Aalborg, har vi tilføjet enkelte steder, hvor du med fordel kan parkere gratis. På denne måde vil du konfortabelt kunne komme til Aalborg I din egen bil, og parkere gratis.

På kortet herunder kan du se hvor de gratis parkeringspladser er lokaliseret - se de mørkeblå markeringer. Klik på markeringerne på kortet for at læse mere om tidsbegrænsninger mm. Alle de gratis pladser har tidsbegrænsning.


OBS: Hvis du skal parkere længere tid kan du bruge ParkMan app når du parkerer, så får du 100 kr. at parkere for helt gratis til din første parkering. Se vores vejledning til vores rabatkode og installation her.

Alternativt skal du parkere uden for hele den zone som er markeret med blå på kortet - vær dog opmræksom på andre områder med zoner, betaling og private pladser.Parkeringssituationen i Aalborg City er ofte meget presset og det er ofte kun muligt at finde parkeringspladser i parkeringshusene i centrum. Det kan derfor være en stor fordel at undersøge priser på parkeringshusene her, inden du besøger Aalborg C - det kan spare dig en del penge.