Priser for parkering i Aalborg

I Aalborg er der en række parkeringsområder med varierende priser. Omådet hvor du skal betale er opdelt i 2 zoner - den grønne zone, som dækker p-pladserne uden om den røde og inderste zone. Parkering i den røde zone dækker kommunens p-pladser i den centrale del af midbyen. Derudover er der omkring 1.300 offentlige korttidsparkeringspladser i Aalborg City. Det sikrer dig let adgang til byen hvis du har et hurtigt ærinde.

Herunder ses tidspunkter og priser for at parkere på de kommunale områder - Se zonekort her. Parkeringshusene har også attraktive priser i sammenligning med gadeparkering. For at se priserne for parkeringshuse og p-arealer i Aalborg City - Klik her.

Spar penge ved at downloade ParkMan App til parkering og brug vores rabatkode: Parkeringsinfo.dk  i appen og du får hele 100 kr. at parkere for til din første parkering i Aalborg - og den virker også i 2023.

Herunder kan du se priserne for at parkere i Aalborg i 2023.


Dag og tid Rød zone Gul zone Grøn zone Blå områder
Hverdage
kl. 08-19

17 kr./time

10 kr./time

8 kr./time

Gratis
(max. 1 time)

Lørdage
kl. 08-16

17 kr./time

10 kr./time

8 kr./time

Gratis
(max. 1 time)

Søn- og helligdage

Gratis

Gratis

Gratis

Priserne ovenfor gælder kun gadeparkering.
Udenfor ovenstående tidspunkter er det gratis at parkere på de kommunale parkeringsarealer (gadeparkering) i Aalborg.Sådan betaler du for din parkering
Der er 2 forskellige muligheder når du skal betale for din parkering i Aalborg. Du kan vælge mellem betaling via parkeringsapp eller med kort i kommunens p-automater.
Husk altid at afmelde parkering inden du kører.

Læs mere om fordele og ulemper ved de forskellige betalingsmuligheder her.