Parkering ved Royal Arena

Royal Arena er et eventsted, der ligger i Ørestad ved København. Når du kommer til Royal Arena, er det værd at overveje, hvordan du parkerer nemmest.

Betalt parkering
Det er muligt at parkere mange steder i området omkring Royal Arena til betaling. Der findes virksomheder i nærheden, såsom Fields, der har tilknyttet P-arealer, P-huse og P-kældre. Det er muligt at parkere i P-huset Hannemann. Det har en trappe og elevatortårn op i p-huset, så det er nemt at komme til og fra. Der er plads til 560 biler, som er fordelt over 7 etageomgange. Det er desuden muligt at parkere på P-plads Hannemann Nord
, P-plads Nordre Fælled Nord, P-plads Nordre Fælled Syd, P-hus Ejler Bille, P-hus Kay Fisker og P-plads Arena. Du kan dog ikke benytte dig af p-pladsen ved arenaen, når der skal være arrangementer. P-plads Nordre Fælled Nord og P-plads Nordre Fælled Syd kan kun bruges med digital p-tilladelse fra PARKinCPH. Du kan derfor kun parkere i parkeringshuse, hvor du kan købe billet i en automat eller via en parkeringsapp. Det kan være APCOA Flow, EasyPark eller Parkman. Gadeparkering i Ørestaden gælder kun i 30 minutter, så det kan du ikke benytte dig af, når du skal til et arrangement.

Du skal altid betale for parkering i Ørestad. Der findes ikke gratis parkeringspladser. Der vil være parkeringskontrol, når der er arrangementer i Royal Arena – så tag ikke chancen, for du vil helt sikkert få en bøde.
Takster for parkering er: 18 kr. fra kl. 7-17 og 9 kr. fra 17-07. Det kan maksimum koste 120 kr. i 24 timer. Fields har en del parkeringspladser, hvor det kan være nemt at finde plads.

Gratis parkering
Der er et begrænset antal handicapparkeringspladser inde i og lige udenfor P-hus Arena. Parkeres der indenfor i P-hus Arena på arrangements-dage, vil det kun være muligt at holde på niveau 0, 1 og 2. Husk altid at orientere jer om gældende regler, når I parkerer.
Som allerede nævnt findes der ikke gratis parkering i Ørestaden – ikke udover 30 minutter. Du må derfor parkere langt væk, hvis du ønsker gratis parkering, og så må du alligevel tage metro til Royal Arena.

Offentligt transport
Det kan være en god idé at tage cyklen eller offentligt transport, når du skal i Royal Arena. Du kan tage metro til Ørestad eller Vestamager. Du kan også tage regionaltog fra København H til Ørestad St. Bus 500S kører til Ørestad St fra eksempelvis Glostrup St. Du kan altid tjekke mere på rejseplanen.dk.

Fakta om Royal Arena
Royal Arena blev indviet i 2017 og er et sandt kunstværk arkitektonisk set i et rent nordisk design. Den har en kapacitet på 13.000 ved sportsarrangementer og 17.000 til stående eller siddende koncerter. Det er en multiarena, og derfor kan den både rumme sportsbegivenheder og koncerter. Her er der blevet spillet EM i herre håndbold, EM i kortbanesvømning og koncerter med helt store navne. Navne som Lady Gaga, Katy Perry, Bruno Mars, Nike Cave har afholdt koncerter her. Der er derfor god grund til at tage til Royal Arena, uanset hvilket arrangement der skal afholdes.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man parkere gratis ved Royal Arena?

Du skal altid betale for parkering i Ørestad. Der findes ikke gratis parkeringspladser i området. Der vil være parkeringskontrol, når der er arrangementer i Royal Arena – så tag ikke chancen, for du vil helt sikkert få en afgift.

Kan man parkere på gaden ved Royal Arena?

Gadeparkering i Ørestaden gælder kun i 30 minutter, så det kan du ikke benytte dig af, når du skal til et arrangement i Royal Arena.

Er det let at komme til Royal Arena med offentlig transport?

Du kan tage metro til Ørestad Metro St. eller evt. Vestamager Metro St. Du kan også tage regionaltoget fra København H til Ørestad St.

Er der handicapparkering ved Royal Arena?

Der er et begrænset antal handicapparkeringspladser tilgængelige inde i og lige udenfor P-hus Arena. Ved parkering i P-hus Arena på dage med arrangementer, er det kun tilladt at parkere på niveau 0, 1 og 2. Det er vigtigt altid at være opmærksom på de gældende regler, når man parkerer.

Data præsenteret på denne side er senest opdateret d. 04-06-2023 22:33:51. Vær opmærksom på at priser og regler kan ændre sig med kort varsel. Vi anbefaler derfor at du er opmærksom på skiltning, regler og priser i forbindelse med din parkering.